בר אוכל מרוקאי בפריסה ארצית

הסיפור של צ'יצ'ו

מה "הסיפור שלי " … ? ?
קוראים לי ליאל או בכינוי שנתנה לי סבתי רות האהובה עלי במיוחד צ'יצ'ו.
מאז ועד היום כך קוראים לי משפחתי וחבריי.
אני בן 30 נשוי באושר ומקפיד להקיף את עצמי גם בעסקים בחבריי ילדות ומשפחתי התומכת.
גדלתי במשפחה שהאהבה למטבח והעיסוק בבישול הוא מרכז ההנאה והשמחה.
זה כאילו התבקש שאמשיך את המסורת ולכן נרשמתי ללימודי טבחות ב"דן גורמה"
רכשתי את יסודות המטבח ועם כלים אלו המשכתי לפתח את היצירתיות בעיקר במטבח הפרטי שלי לקרובים אלי .
לאחר 7 שנים בהן ניהלתי בבעלותי עסקים שלא מתחום ההסעדה, החלטתי שאני רוצה לממש את אהבתי לאוכל (תרתי משמע…חחח) ולהקים קונספט ייחודי , מקורי ,שיתאים  לקצב ורוח העידן בו אנו חיים ובעיקר פשוט לתפעול.
הכריך של יום שישי בצהריים עובר אצלנו מדור לדור. על הכיריים תבשילי השבת והקציצות כמובן, על השיש המטבוחה, החצילים, לימון כבוש, פלפלים חריפים (איך לא ?) וחלות חמות וטריות .
סבתא ו/או אמא (וסביר להניח שגם ילדיי ב"ה יגדלו על זה) חוצה את החלה, מוציאה את ה"FTATA" (הלבן של החלה בשפה המרוקאית) וממלא ברוחב לב בכל הטוב הזה.
מכאן נולד הרעיון לפתוח סנדוויציה מרוקאית, עם מגוון סוגי קציצות, ממרחים ובתיבול של המון אהבה ולהעביר אליכם את החוויה, הטעמים והריחות .
"לאכול בחוץ – להרגיש בבית"
כי אי אפשר לנצח טעם של קציצות ברוטב שיצאו הרגע מהאש היישר לתוך לחם טרי…

 
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן